Dobro došli!

POSEBNA PONUDA  www.hunting-croatia.netHotel Mozart je novoizgrađeni i klimatizirani hotel, obogaćen sa mnogo sadržaja. Jedini je hotel sa četiri zvjezdice u gradu i županiji. Nudi 13 luksuzno opremljenih soba i 1 apartman, prvorazredni restoran i vinski podrum te nekoliko terasa sa pogledom u prirodu.

Hotel Mozart

Putniku namjerniku blagi obronci Bilogore mogu se učiniti podosta dalekim i otuđenim, no, u stvari kriju dragulj mira i spokoja kao i mjesto za odmor, opuštanje i razonodu.
Udaljen je samo nekoliko kilometara od Virovitice i smješten na obroncima Bilogore, okružen šumom.

Hotel Mozart

Zbog svojeg Izvanrednog položaja u prirodnom ambijentu Bilogore, bogat raznovrsnom divljači, idealno je mjesto za lov i odmor.

PANORAMA 360°
Get the Flash Player to see this player.

Posjedujemo vlastito parkiralište koje je danonoćno čuvano. Hotel radi cijelu godinu i otvoren je 24 sata. Hotel Mozart sa svim svojim sadržajima se rasprostire na 20 000 m2 površine.

PANORAMA 360°
Get the Flash Player to see this player.

Hotel Mozart je koji baštinik tradicije gastronomske, rekreacijske i kongresne turističke ponude Virovitičko podravske županije. Tradicionalna gostoljubivost i profesionalnost hotelskog osoblja koje Vas sa veseljem očekuje u Hotelu Mozart opravdat će Vaše povjerenje.