RestoranRestoran Mozart sa galerijom se nalazi u prizemlju hotela, a kapacitet mu je 80 mjesta. Vrhunski uređen, prostor je za najsvečanije događaje.Kuhinja Hotela Mozart dragulj je turističke ponude, bilo da želite proslaviti neki svečani događaj ili uživati u odmoru. Gurmani u potrazi za okusima i mirisima vrhunske kuhinje ovdje će zasigurno pronaći nešto za sebe, jer pored tradicionalnih specijaliteta slavonskoga kraja, Hotel Mozart nudi i vrhunske riblje specijalitete, kao i jela od divljači. U svojoj ponudi Mozart ima i za nepce ugodnu i raznoliku ponudu slastica i kolača, koji će upotpuniti gastro doživljaj u srcu prirode.
U potpunosti smo uveli HACCP sustav čime našim gostima jamčimo vrhunsku kvalitetu i zdravstveno ispravnu i kontroliranu hranu.Vinski podrum sa klasičnim kaminom, čiji je interijer izrađen od tradicionalnog slavonskog drveta, mjesto je ugodnog boravka uz veliki izbor kvalitetnih vina i domaćih jela. Vinski podrum može ugostiti 30 osoba.

Zeleni salon prostor je za manja okupljanja i time idealan za poslovne sastanke uz konzumaciju. Kapacitet salona je 16 mjesta.U Hotelu Mozart je, uz povezivanje sadržaja, moguće prirediti svečane događaje za 120 gostiju u zatvorenom dijelu. Pored toga, idila šume i prirode kojom je okružen hotel, kao i prekrasno uređen eksterijer, pružaju mogućnost organiziranja nezaboravnog vjenčanja na otvorenom. Hotel Mozart raspolaže sa velikom travnatom površinom, koja u kombinaciji sa najmom šatora može ugostiti do 600 uzvanika. Bijeli šatori, okrugli stolovi, svjetlost svijeća i baklji, sve po Vašem izboru, doprinjeti će romantičnom vjenčanju u prirodnom okruženju, trajnoj uspomeni na jedan od najvažnijih i najsretnijih događaja života.